17:39 22.02.2017

Roshen спростовує причетність до продажу скрапленого газу

2 хв читати
Roshen спростовує причетність до продажу скрапленого газу

Кондитерська корпорація Roshen не має жодних інтересів на ринку палива та спростовує інформацію, оприлюднену деякими ЗМІ, про її причетність до продажу скрапленого газу.

"У зв'язку з виходом у ЗМІ кількох матеріалів про те, що кондитерська корпорація Roshen має відношення до продажу скрапленого газу, Roshen заявляє, що ці домисли не мають під собою жодних підстав, до продажу газу корпорація Roshen не має ніякого відношення – ні прямого, ні опосередкованого", - йдеться в її офіційній заяві.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Roshen через британську компанію Foreway Sales LLP здійснювала поставки кондитерських виробів до Туркменістану. Зараз британський офшор є акціонером компанії Wexler Global LP, яка здійснює імпорт до України скрапленого газу.

Корпорація Roshen, один з найбільших в Україні виробників кондитерських виробів, до складу якої входять Київська, Маріупольська (зараз перебуває на стадії ліквідації), Кременчуцька і дві Вінницькі кондитерські фабрики, Вінницький молочний завод "Рошен", а також Липецька фабрика "Рошен", Клайпедська кондитерська фабрика (Литва) і фабрика BonbonettiChoco (Угорщина).

У січні 2016 року був підписаний договір, за яким Петро Порошенко передав свою 85-відсоткову частку в корпорації незалежному сліпому трасту (blind trust) компанії Rothschild Trust. Банк-управитель трасту має також 4-річну довіреність на переговори про продаж активів. Президенту корпорації ROSHEN В'ячеслав Москалевскому належить 13% через інвестфонд "Кондитерінвест", а ще чотирьом топ-менеджерам – по 0,5%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА