14:45 25.02.2017

Унаслідок обстрілу Авдіївки зафіксовано чотири пожежі, загиблих серед мирних жителів немає

2 хв читати
Унаслідок обстрілу Авдіївки зафіксовано чотири пожежі, загиблих серед мирних жителів немає

Унаслідок нічних обстрілів бойовиками м.Авдіївки Донецької області зафіксовано чотири пожежі в приватному секторі. Поранених і загиблих серед мирних жителів немає, місто залишилося без світла, повідомляють у штабі АТО.

"Унаслідок нічного обстрілу противника виникли пожежі і зруйновані споруди в житловому секторі Старої Авдіївки. Загалом зафіксовано чотири пожежі в приватному секторі передмістя. За попередніми даними, поранених і загиблих серед мирних жителів немає", - йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО на офіційній сторінці у соцмережі Фейсбук в суботу.

У штабі АТО зазначають, що гасити пожежі в приватних будинках Старої Авдіївки персоналу ДСНС допомагали військовослужбовці Збройних сил України, а також журналісти вітчизняних телеканалів та іноземних видань.

Також повідомляється, що вода в Авдіївку надходить самопливом з резервуара, в місті відсутня електроенергія через пошкодження ЛЕП на підконтрольній території Україні.

"Комунальні служби перебувають у готовності до виконання робіт з відновлення енергопостачання. Наразі вирішуються питання щодо гарантування безпеки проведення робіт ремонтними бригадами", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, вранці в п'ятницю, 24 лютого, віце-прем'єр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко повідомив про зупинення водопостачання Авдіївки після влучення снаряда в Донецьку фільтрувальну станцію внаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань.

Пізніше прес-група об'єднаного територіального управління "Донецьк" повідомила, що керівництво станції ухвалило рішення про евакуацію персоналу та його зупинення.

При цьому місцева військово-цивільна адміністрація повідомила, що міський резервуар Авдіївки заповнений. Питна вода надходить населенню в штатному режимі.

Пізніше в п'ятницю Г.Зубко повідомив, що водопостачання в Авдіївці працює в аварійному режимі, воду подаватимуть за графіком.

Вранці в суботу, 25 лютого, прес-центр штабу АТО поінформував, що в Авдіївці після обстрілу в п'ятницю близько 23.00 знову пропала електрика і знижується температура в системі опалення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ за минулий день понад 50 разів обстріляли Сумську область, поранено чотирьох жителів

Унаслідок нічного удару по Харкову поранено двох людей, окупанти завдали ударів і по центру Золочева

Окупанти вдарили по житловому комплексу в Харкові, поки що без постраждалих

НАТО не планує розміщувати американську ядерну зброю в інших країнах - Столтенберг

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА