14:49 13.03.2017

Учасники блокади на Донбасі заявляють про "штурм" їхнього редуту в Кривому Торці

1 хв читати
Учасники блокади на Донбасі заявляють про "штурм" їхнього редуту в Кривому Торці

У "Штабі блокади торгівлі з окупантами" заявляють, що невідомі розпочали штурм редуту "16-го добровольчого батальйону" в Кривому Торці в Донецькій області.

"Один з волонтерів повідомив, що спочатку на редуті повністю відключили мобільний зв'язок, потім у табір редуту заїхали невідомі на БТРах. Наразі зв'язку з редутом немає. Штаб вживає заходів щодо оборони інших редутів і з'ясовує ситуацію на редуті "16-го добровольчого батальйону", - йдеться в повідомленні, розміщеному на сторінці штабу в Facebook у понеділок.

Згодом у штабі поінформували, що відновили зв'язок з редутом у Кривому Торці, а на сам редут прибула група оперативників СБУ на БТР.

"На редут прибула спецгрупа СБУ під командуванням майора Остафійчука. Мобільний зв'язок зник сам собою. У складі групи – БТР і кілька мікроавтобусів. Триває перевірка документів і фотографування. Старший групи СБУ розповідає казки, що проводить "антитерористичну операцію", яка ніяк не пов'язана з блокадою", - йдеться в повідомленні.

Окрім цього, додали в "Штабі блокади торгівлі з окупантами", в редуті "Запоріжжя" (Бахмут, Донецька область) повідомляють, що туди раніше також прибула група, але спецпризначенців поліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА