17:00 20.03.2017

Під Водяним загинули 2, поранено 7 українських військових

2 хв читати
Під Водяним загинули 2, поранено 7 українських військових

Унаслідок обстрілу незаконними збройними формування позицій сил антитерористичної операції під с. Водяне Волноваського району Донецької області в понеділок загинули двоє українських військовослужбовців, семеро дістали поранення, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"За уточненою інформацією в результаті боїв на маріупольському напрямку загинули двоє військовослужбовців, ще 7 дістали поранення", - йдеться в повідомленні, опублікованому на сторінці прес-центру в соцмережі Facebook.

За даними штабу, бойовики обстрілювали позиції українських військ у районі с. Водяне Волноваського району Донецької області з реактивних систем залпового вогню "ГРАД" і великокаліберної артилерії, що підлягають відводу згідно з Мінським домовленостями. "Ворог випустив 40 снарядів калібру 152 мм, 40 снарядів калібру 122 мм та 55 мін калібру 120 мм. Крім того під час обстрілу противник застосував реактивні системи залпового вогню (РСЗВ БМ-21 "ГРАД", здійснивши 65 пострілів", - йдеться в повідомленні.

Як пізніше у понеділок поінформував прес-центр штабу АТО, у районі населеного пункту Водяне стався бій військовослужбовців Збройних сил України з диверсійно-розвідувальною групою (ДРГ) противника.

"О 9:30 у районі населеного пункту Водяне дві групи противника в кількості до 40 чоловік впритул підійшли до наших позицій. Під час бойового зіткнення, отримавши гідну відсіч, диверсійно-розвідувальні групи ворога відступили. Водночас підрозділ ЗС України висунувся вперед. Після того, як супротивник застосував важке озброєння – РСЗВ БМ-21 "ГРАД", артилерію 152-мм і 122-мм, підрозділ відійшов на свої позиції", - зазначено в повідомленні.

За інформацією прес-центру штабу АТО, в бою під Водяним бойовики зазнали значних втрат.

"За даними розвідки, в результаті бою між військовослужбовцями Збройних сил України та російськими окупантами, що відбувся на маріупольському напрямку в районі населеного пункту Водяне, противник зазнав значних втрат. За попередньою інформацією, 6 російських найманців були вбиті, ще 9 – поранені", - повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

Раніше в понеділок прес-центр АТО повідомив про одного загиблого і 8 поранених унаслідок обстрілу бойовиками позицій сил АТО під Водяним, зазначивши, що це попередні дані.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА