11:05 27.03.2017

ЄБРР може інвестувати в АПК України до EUR200 млн у 2017 році

1 хв читати
ЄБРР може інвестувати в АПК України до EUR200 млн у 2017 році

Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) у 2017 році планує інвестувати в сільське господарство України EUR150-200 млн, повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства.

"У 2017 році ми сподіваємося вийти приблизно на EUR150-200 млн, як мінімум. Очікуємо відновлення економічної активності та, як результат, підвищення потреби компаній в робочому капіталі та інвестиціях", - наведено в повідомленні слова голови представництва ЄБРР в Україні Шевкі Аджунера.

За його словами, ЄБРР планує і надалі підтримувати диверсифікацію агробізнесу в Україні, його вихід на новий рівень розвитку.

Окрім кредитування, іншими аспектами підтримки ЄБРР є участь у діалозі з питань політики та регулювання агросектора, надання технічної допомоги і платформи для обміну думками щодо функціонування м'ясної промисловості та молочного сектора.

ЄБРР також підтримує формування та зміцнення сільськогосподарських кооперативів та інститутів самоврядування в різних галузях агросектора.

"Останні вісім-дев'ять місяців ми посилюємо фінансову підтримку малих і середніх підприємств. Крім того, при наданні фінансування намагаємося сприяти підвищенню ефективності управління, впровадженню нових технологій в агробізнесі", - зазначив Ш.Аджунер.

Як повідомлялося, директор представництва ЄБРР в Україні розраховує на збільшення інвестицій банку в реалізацію проектів у країні в 2017 році до EUR1 млрд.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА