11:59 10.04.2017

КМДА наразі не обговорює питання підвищення ціни на проїзд у столичному метро

2 хв читати
КМДА наразі не обговорює питання підвищення ціни на проїзд у столичному метро

Київська міська державна адміністрація наразі не обговорює питання можливого підвищення тарифу на проїзд у столичному метро, заявив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

"Поки що таку можливість ми не обговорюємо", - сказав він на брифінгу в понеділок у Києві.

За словами Г. Пліса, дійсно існують звернення певних організацій – "Київпастрансу" та метрополітену - з приводу того, що на сьогоднішній день вони не здатні в рамках своєї госпдіяльності забезпечувати покриття своїх зобов'язань. "Саме тому ми додаємо дотації "Київпастрансу", керуючої дирекції для того, щоб не підвищувати тарифи", - сказав він.

Перший заступник голови КМДА додав, що на сьогоднішній день ніяких рішень про підвищення тарифу на проїзд у метро київська влада не приймала.

Керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко також поінформував, що на сьогоднішній день київська влада очікує розблокування рахунків столичного метрополітену. "Існує рішення суду, яке місто вважає необґрунтованим і тому подані касаційні скарги. Водночас метрополітен звернувся до виконавця з проханням розблокувати саме соціальні рахунки, ми говоримо про виплату, насамперед, зарплати", - сказав він.

В. Бондаренко також додав, що остання інстанція - Вищий господарський суд має незабаром вирішити це питання.

Як повідомлялося, днями заступник керівника київського метро Дмитро Пеклун заявив в інтерв'ю "ТСН", що в поточному році проїзд у київському метро може подорожчати приблизно на 50%. "Плануємо, тому що подорожчала електроенергія. Подорожчала в рази, а це основний ресурс, який ми використовуємо для перевезень", – йдеться в повідомленні на сайті "ТСН.ua" з посиланням на Д. Пеклуна.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

США таємно поставили Україні ракети ATACMS, українські сили вперше застосували їх минулого тижня

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА