11:26 19.04.2017

Наразі врятовано лише одного моряка із затонулого в Чорному морі суховантажу - МНС

2 хв читати

Одного із 12 членів екіпажу із затонулого суховантажу "Герої Арсеналу" (прапор Панами) врятовано, ще чотири особи в рятувальних жилетах, яких було помічено раніше вранці, зникли під хвилями в шторм, повідомив "Інтерфаксу" представник кримського управління МНС.

"Поки що така інформація: одного підняли на борт, на воді було помічено ще чотирьох, але через високі хвилі та пориви вітру вони зникли із виду. Нині прочісують територію ще раз, щоб знайти тих людей, які були раніше помічені. Про інших членів екіпажу наразі інформації немає, пошук триває", - сказав співрозмовник агентства.

Моніторинг із повітря здійснюють два вертольоти: Мі-8 МНС, що прилетів із Ростова, та Ка-32 - Міноборони РФ, що прибув із Геленджика.

У морі працюють шість суден.

Беріг на сході Криму прочісують три десятки рятувальників.

На місце катастрофи судна направлено шістьох водолазів, дві одиниці техніки та підводний апарат "Фалькон", йдеться на сайті ГУ МЧС по Краснодарському краю.

НП із суховантажем "Герої Арсеналу", що йшов під панамським прапором із ростовського Азова до Туреччини з вантажем зерна, сталася в середу вранці в Чорному морі в умовах сильного шторму за 14 км від лінії споруджуваного Кримського моста. На борту судна перебували дев’ять українців, двоє росіян (зокрема капітан) та один громадянин Грузії.

Слідчі порушили кримінальну справу за частиною 3 статті 263 Кримінального кодексу РФ (порушення правил безпеки руху та експлуатації залізничного, повітряного, морського і внутрішнього водного транспорту, що спричинило з необережності смерть двох або більше осіб).

Південне слідче управління на транспорті СК РФ раніше заявило про трьох врятованих моряків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА