14:26 19.04.2017

З огляду на негоду на вимушені канікули пішли 150 тисяч школярів Дніпропетровщини

1 хв читати
З огляду на негоду на вимушені канікули пішли 150 тисяч школярів Дніпропетровщини

З огляду на негоду призупинено навчання в школах п'яти міст, восьми районів і чотирьох об'єднаних територіальних громад Дніпропетровської області, вимушені канікули триватимуть до кінця поточного тижня.

Як повідомив журналістам директор департаменту освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Олексій Полторацький, на території інших громад регіону в школах відбуваються скорочені уроки.

Дуже небезпечно зараз пересуватися шкільним автобусом, оскільки гума вже літня. До того ж температура в приміщеннях знизилася. Швидко розпочати позаплановий опалювальний сезон неможливо, тому ухвалено рішення про часткове закриття шкіл, скорочення уроків. На вимушених канікулах учні Дніпропетровщини пробудуть до 21 квітня включно", - повідомив Олексій Полторацький.

Загалом у в школах області навчаються близько 300 тисяч дітей, таким чином, через негоду на вимушених канікулах опинилася половина з них.

За словами О.Полторацького, навчання призупинено в школах Дніпра, Кам’янського, Нікополя, Новомосковська, Синельникового, а також Васильківського, Верхньодніпровського, Дніпровського, Криничанського, Магдалинівського, Новомосковського, Широківського та Юр’ївського районів. Не відвідують школи й учні Зеленодольської, Нивотрудівської, Святовасилівської та Мирівської об'єднаних територіальних громад. Рішення про закриття навчальних закладів ухвалює місцева влада.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА