19:35 20.04.2017

Представництво НАТО в Україні буде розташоване поблизу посольства США в Києві

1 хв читати
Представництво НАТО в Україні буде розташоване поблизу посольства США в Києві

Будівля представництва НАТО в Україні буде розташована на вул. Авіаконструктора Ігоря Сікорського, 4-л у Шевченківському районі Києва, поблизу посольства США.

Як повідомляється в протоколі засідання міжвідомчої комісії з питань державних інвестиційних проектів, оприлюдненому на веб-сайті Мінекономрозвитку в четвер, за зазначеною адресою планується здійснити реконструкцію та пристосування приміщень для розміщення представництва НАТО в Україні.

Головним розпорядником коштів держбюджету в цьому проекті виступає Державне управління справами.

За інформацією заступника голови Держуправління справами Сергія Прилипка, наведеною в документі, паспорт бюджетної програми з підготовки приміщень для розміщення представництва НАТО в Україні вже затверджено, будівельні роботи розпочато вчасно.

Завершення робіт заплановане на червень-липень 2017 року.

Як зазначено в протоколі, рішенням комісії стан реалізації проекту визнано задовільним, Міністерству фінансів України доручено у разі необхідності максимально сприяти в прискоренні фінансування виконання робіт.

Як повідомлялося, президент України Петро Порошенко 26 лютого 2016 року підписав закон "Про ратифікацію угоди між урядом України та Організацією Північноатлантичного договору про статус представництва НАТО в Україні".

Ця угода передбачає, зокрема, створення представництва НАТО в Україні, яке складатиметься з Офісу зв'язку НАТО та Центру інформації і документації НАТО. Нова дипломатична установа та її персонал отримають привілеї, імунітет та сприяння, які надають дипломатичним місіям відповідно до Віденської конвенції про дипломатичні зносини 1961 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

США таємно поставили Україні ракети ATACMS, українські сили вперше застосували їх минулого тижня

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА