09:38 22.04.2017

Бойовики за минулу добу 41 раз обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

2 хв читати
Бойовики за минулу добу 41 раз обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Бойовики за минулу добу 41 раз обстріляли позиції українських військових на Донбасі, при цьому двоє українських військових дістали поранення, повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в "Фейсбуці" в суботу вранці.

На Приморському напрямку, по опорних пунктах наших військ під Новотроїцьким ворог гатив з мінометів калібру 120-мм. Захисників Мар`їнки накривав вогнем танків, 82-міліметрових мінометів, автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів. Морських піхотинців поблизу Водяного та Гнутового обстрілював з гранатометів та стрілецької зброї, а поруч Лебединського – з протитанкових гранатометів та кулеметів великого калібру. По опорних пунктах морпіхів поблизу Широкиного противник вів вогонь зі стрілецької зброї. У районах населених пунктів Лебединське та Мар`їнка діяли ворожі снайпери.

На Донецькому напрямку, вогнем мінометів калібру 120-мм та 82-мм противник накривав позиції поруч Троїцького. Міномети калібру 82-мм застосовував поблизу Кам’янки. З озброєння БМП, автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів гатив по оборонцях Пісків. По захисниках населених пунктів Авдіївка, Шахта «Бутівка» та Зайцеве бив з гранатометів різних систем та кулеметів великих калібрів, а позиції під Невельським обстріляв зі стрілецької зброї. У районі Шахти «Бутівка» виявляли свою активність ворожі снайпери.

На Луганському напрямку, по опорних пунктах поблизу Кримського ворог вів вогонь з автоматичних гранатометів, мінометів калібру 120-мм та 82-мм. Гранатомети різних систем та стрілецьку зброю застосував по позиціях в районі Станиці Луганської та населеного пункту Жовте.

Аби подавити вогневу активність ворога під час обстрілу позицій поруч населеного пункту Жовте, наші військовослужбовці відкрили вогонь у відповідь зі стрілецької зброї.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Велика Британія виділила майже 150 млн фунтів стерлінгів на зміцнення енергетичного сектора України

Прем'єр Польщі закликав фермерів припинити блокування українського кордону

Після знищення російського Ту-22М3 другий літак був змушений розвернутися - ГУР МО

Серед загиблих у Синельниковому - троє дітей від 6 до 14 років, повідомили в ОВА

У Херсоні внаслідок обстрілу виникла пожежа, є постраждалий

Процедуру ввезення гумдопомоги для потреб муніципалітетів та її використання необхідно спростити - мер Тростянця

Кількість загиблих на Дніпропетровщині збільшилася до дев'яти: у лікарні померла поранена дитина

ГУР: Російський Ту-22МЗ збито тими самими засобами, якими раніше було уражено А-50

Суд заборонив діяльність проросійської партії "Соціал-патріотична асамблея слов'ян" - СБУ

"Укрзалізниця" після ранкової ракетної атаки відновила роботу вокзалу станції "Дніпро"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА