19:22 23.04.2017

Семеро поліцейських отруїлися продуктами горіння під час пожежі на одеському ринку "Північний" – поліція

2 хв читати
Семеро поліцейських отруїлися продуктами горіння під час пожежі на одеському ринку "Північний" – поліція

У результаті пожежі на ринку "Північний" в Одесі вогнем знищено та пошкоджено 149 торгових павільйонів на площі близько 700 кв.м, жертв і постраждалих серед цивільних немає, але семеро поліцейських отруїлися слідами горіння синтетичних матеріалів та побутової хімії.

"Аби не допустити людських жертв та фактів мародерства, правоохоронці оточили територію та забезпечували публічний порядок на ринку. Коли ж силами рятувальників пожежу було локалізовано, поліцейські допомагали власникам павільйонів, розташованих неподалік від епіцентру займання, рятувати майно. Внаслідок тривалого перебування на задимленій території семеро поліцейських отримали отруєння слідами горіння синтетичних матеріалів та побутової хімії. Їм було надано необхідну медичну допомогу", повідомили в ГУ Нацполіції в Одеській області у неділю.

Наразі правоохоронці продовжують нести службу на місці події. Створено групу з числа працівників Суворовського відділу поліції, які забезпечують громадський порядок на ринку і не допускають проявів мародерства.

"Встановлено, що вогонь охопив територію загальною площею близько 700 квадратних метрів, знищивши та пошкодивши 149 торгівельних об’єктів. Перевіряється інформація щодо ймовірності пожежі внаслідок займання електропроводки в одному з павільйонів. Сума завданого матеріального збитку встановлюється. Жертв немає", - наголошується в повідомленні.

Матеріали за цим фактом зареєстровані у встановленому законом порядку. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого статтею 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Раніше в неділю в Держслужбі з надзвичайних ситуацій України в Одеській області повідомили, що під час ліквідації пожежі, що виникла ввечері в суботу на ринку "Північний" в Одесі, постраждало шестеро осіб. За даними ДСНС, пожежа на території ТОВ "Ринок Північний" розпочалася о 18.29 22 квітня, ліквідована - о 20.07 суботи.

Для гарантування безпеки і правопорядку, а також для надання допомоги співробітникам ДСНС під час пожежі на ринку "Північний" було задіяно 10 патрульних екіпажів і 3 посилених екіпажі автопатрулів. Поліцейські відводили транспортні засоби від місця НП, запобігали спробам мародерства, а також надавали допомогу в евакуації людей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

СБУ, ГУР і ССО організували атаку на енергоінфраструктуру РФ, вночі уражено об'єкти у 8 областях - джерело

Польські фермери припинили блокувати фури перед ПП "Медика - Шегині" та "Краковець - Корчова" - Держприкордонслужба

Окупанти обстріляли прикордонний Вовчанськ, загинув мирний житель, ще двоє поранені

Сирський обговорив із командувачем оборони Данії потреби ЗС України та допомогу

Клименко про розстріл поліцейських у Вінницькій області: Цей трагічний випадок показує, що тилу для поліцейських немає

Окупанти обстріляли Суми, Білопілля та 13 сіл у Сумській і Чернігівській областях за добу, поранено двох мирних жителів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА