09:42 25.04.2017

На час проведення "Євробачення-2017" буде обмежено рух транспортних засобів і пішоходів

2 хв читати
На час проведення "Євробачення-2017" буде обмежено рух транспортних засобів і пішоходів

У рамках проведення пісенного конкурсу "Євробачення-2017" вносяться тимчасові обмеження руху транспортних засобів і пішоходів, повідомив керівник апарату Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко.

"З 24.00 25 квітня до 24.00 18 травня буде заборонено рух пішоходів на вул. Хрещатик (від вул. Богдана Хмельницького до вул. Прорізної нижньою частиною тротуару на непарній стороні вул. Хрещатик) і обмежено рух транспортних засобів в обох напрямках: на вул. Хрещатик (від вул. Богдана Хмельницького до вул. Михайлівської) і на вул. Прорізній (від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик)", - зазначив під час щотижневого брифінгу він.

Також з 24.00 30 квітня до 23.00 14 травня обмежать рух транспортних засобів і пішоходів на таких вулицях: Микільсько-Слобідській в обох напрямках (від вул. Панельної до вул. Митрополита Андрея Шептицького) вул. Митрополита Андрея Шептицького (від вул. Микільсько-Слобідської до вул. Раїси Окіпної).

7 травня з 13.00 до 24.00 буде обмежено рух транспортних засобів в обох напрямках на вул. Михайла Грушевського (від Європейської площі до Паркової дороги). Також буде тимчасово заборонено рух транспортних засобів і обмежено рух пішоходів в обох напрямках з 24.00 6 травня до 24.00 7 травня на вул. Михайла Грушевського (від Паркової дороги до вул. Івана Мазепи), а 7 травня з 13.00 до 24.00 обмежать рух транспортних засобів і пішоходів в обох напрямках: на Парковій дорозі (від Петрівської алеї до площі Андрія Первозванного) на Петрівській алеї (від Європейської площі до паркової дороги).

Крім цього, в рамках проведення церемонії відкриття пісенного конкурсу "Євробачення-2017" вносяться тимчасові обмеження руху в обох напрямках з 24.00 6 травня до 24.00 7 травня на вул. Інститутській (від вул. Ольгинської до пров. Кріпосного) на вул. Садовій (від вул. Інститутської до вул. Михайла Грушевського) на вул. Липській (від вул. Інститутської до вул. Михайла Грушевського) на вул. Шовковичній (від вул. Інститутської до вул. Михайла Грушевського).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти за добу завдали 386 ударів по дев’яти містах і селах Запорізької області, є постраждалий

РФ у ніч на п'ятницю атакувала об'єкти енергетики, пошкоджено теплові та гідроелектростанції

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 59 бойових зіткнень, на новопавлівському напрямку відбито 22 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 16 ракетних і 131 авіаудар

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по 14 районах скупчення сил противника

Під повітряною атакою перебували Дніпро, Кам'янське, Павлоград, Кременчук, Івано-Франківськ, н.п. Дніпропетровської і окремі об'єкти Львівської обл.

29 березня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Федоров представив новий комплекс дистанційного розмінування

Лоцман вантажного судна викликав допомогу буксира, перш ніж врізатися в міст у Балтіморі

По всій Україні - повітряна тривога через загрозу ракетних ударів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА