09:52 25.04.2017

Київрада планує виділити додатково 400 млн грн на капремонт доріг та міжквартальних проїздів

2 хв читати
Київрада планує виділити додатково 400 млн грн на капремонт доріг та міжквартальних проїздів

Постійна комісія Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку 24 квітня узгодила внесення низки змін до міського бюджету на 2017 рік.

Як повідомила прес-служба Київради, в рамках коригування головного кошторису столиці підтримано ініціативу виділення коштів на покращення інфраструктури. Зокрема, закладено додаткові 809 млн грн на розвиток автомобільних доріг загального користування та дорожньої інфраструктури, ще 300 млн грн - на капремонт вулиць і доріг, 100 млн грн - на ремонт міжквартальних проїздів.

За рахунок субвенції з держбюджету заплановано виділити додаткові кошти на поліпшення житлових умов сімей загиблих військовослужбовців та людей з інвалідністю.

Крім того, в рамках коригування передбачені додаткові витрати на проведення "Євробачення-2017": планується спрямувати понад 19 млн грн на систему відеоспостереження в місцях розташування локацій пісенного конкурсу, 5 млн грн - на придбання урн для забезпечення належного рівня благоустрою міста, 500 тис. грн - для залучення волонтерів, 125 тис. грн - на благоустрій території Національного історико-культурного музею "Київська фортеця" - однієї з розважальних зон пісенного конкурсу.

"Додаткове фінансування "Євробачення-2017" стало можливим за рахунок залишку коштів бюджету міста станом на 1 січня 2017 року. Зазначу: раніше місто вже спрямовувало 200 млн грн на проведення "Євробачення-2017", - зазначив голова постійної комісії з питань бюджету Андрій Странніков.

Проект рішення про внесення відповідних змін до бюджету столиці на 2017 рік мають підтримати депутати на пленарному засіданні Київради.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

Окупанти вранці завдали ракетного удару по Одесі - Кіпер

У Запорізькій області дрони вдарили по транспортній інфраструктурі, є постраждалі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА