19:34 25.04.2017

СБУ порушила справу за фактом незаконного відвідування іноземцями окупованого Криму для участі в "ялтинському форумі" 20-22 квітня

1 хв читати
СБУ порушила справу за фактом незаконного відвідування іноземцями окупованого Криму для участі в "ялтинському форумі" 20-22 квітня

Служба безпеки України в АР Крим відкрила кримінальне провадження за фактом порушення порядку в'їзду/виїзду на тимчасово окуповану Росією територію Криму іноземцями, які протягом 20-22 квітня 2017 року брали участь у так званому Міжнародному економічному форумі в м. Ялті.

Як повідомляє у вівторок прес-служба прокуратури АР Крим (базується в Києві), до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено зведення за фактом порушення порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї іноземцями, які брали участь в економічному форумі в Ялті.

"Зокрема, вони сприяли окупаційній владі в розвитку туристичної сфери на півострові, закликали до зняття санкцій та визнання результатів незаконно проведеного "референдуму" про відділення АР Крим від України і входження її до складу Російської Федерації", - йдеться в повідомленні.

Прокуратура прокуратури АР Крим здійснює процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 332-1 Кримінального кодексу України (порушення порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї).

Окрім цього, прокуратура готує міжнародні доручення до країн, громадяни яких узяли участь у "форумі" та порушили законодавство України.

"Також прокуратур надасть оцінку фінансуванню зазначеного "форуму", а саме причетності окремих підприємств, які виступили партнерами його проведення", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

"Укрзалізниця" продовжила маршрут Dnipro City Express до Синельникова

Сирський про потребу в "мобілізації 500 тис.": Після аудиту це число суттєво зменшено

Приїждже російське населення повинне буде виїхати з Криму й інших окупованих територій - Ташева

У суботу в Україні буде сухо, лише на сході вночі невеликий дощ, удень 16-21° тепла

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА