19:10 26.04.2017

Бойовики від початку доби 18 разів обстріляли сили АТО, боєць ЗСУ дістав поранення

1 хв читати
Бойовики від початку доби 18 разів обстріляли сили АТО, боєць ЗСУ дістав поранення

Бойовики надалі порушують "режим тиші" на Донбасі, від початку доби 18 разів обстріляли позиції Збройних сил України, внаслідок чого поранення дістав отримав один український військовий, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Згідно зі зведенням станом на 18:00 середи, оприлюдненим на сторінці прес-центру в соцмережі Facebook, на приморському напрямку з мінометів калібру 120 мм члени незаконних збройних формувань вели вогонь по позиціях ЗСУ поблизу Широкиного. З протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів обстрілювали опорні пункти в районі Водяного, а з гранатометів різних систем били по українських позиціях біля Новотроїцького. Поблизу Мар’їнки діяли ворожі снайпери.

"На донецькому напрямку мінометами калібру 82 мм ворог накривав захисників Авдіївки та Верхньоторецького, а зі стрілецької зброї обстрілював захисників Новгородського. Також у Новгородському активізувався ворожий снайпер", - йдеться у зведенні.

На луганському напрямку з мінометів калібру 120 мм, протитанкових гранатометів і кулеметів великого калібру бойовики били по опорних пунктах ЗСУ поблизу Новоолександрівки. З мінометів 82-мм калібру, гранатометів і великокаліберних кулеметів били по позиціях у районі Троїцького. Позиції біля Попасної накривали мінометами калібру 120 мм. Із гранатометів різних систем і кулеметів великих калібрів били по бійцях ЗСУ, які несуть службу біля Новозванівки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА