11:47 28.04.2017

"Ощадбанк" розпочав процедуру виконання рішення суду про конфіскацію до бюджету України $1,5 млрд коштів команди Януковича

2 хв читати
"Ощадбанк" розпочав процедуру виконання рішення суду про конфіскацію до бюджету України $1,5 млрд коштів команди Януковича

Державний банк "АТ "Ощадбанк" розпочав спецконфіскацію $1,5 млрд екс-президента України Віктора Януковича і його оточення згідно з рішенням суду, повідомляє прес-служба Ради національної безпеки і оборони України.

"Керівництво "Ощадбанку" розпочало виконання рішення суду про спецконфіскацію цих коштів", - повідомили в п'ятницю вранці агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі РНБО України.

У прес-службі зазначили, що в офіс "Ощадбанку" із відповідною постановою суду приїжджали генпрокурор Юрій Луценко і секретар РНБО Олександр Турчинов, які довели цю інформацію до відома керівництва фінустанови.

Агентство "Інтерфакс-Україна" поки що не має інформації про те, в рамках якої справи, в якому суді проходив процес, коли і ким було винесено відповідне рішення.

Як повідомлялося, Оболонський районний суд м. Києва викликав В. Януковича на засідання 4 травня 2017 року як обвинуваченого у справі про державну зраду. "Оболонський райсуд Києва викликає вас як обвинуваченого на 10:00 4 травня 2017 року у справі щодо обвинувачення Януковича Віктора Федоровича в скоєнні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110, ч. 1 ст. 111, ч . 2 ст. 437 КК України ", - йдеться в документі.

28 листопада 2016 року генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що екс-президенту України вручено підозру за двома статтями Кримінального кодексу - ст. 110, 111 Кримінального кодексу України (держзрада і посягання на територіальну цілісність держави).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА