19:30 28.04.2017

Насірову зробили операцію

2 хв читати
Насірову зробили операцію

Відстороненому на час слідства главі Державної фіскальної служби України Роману Насірову в п'ятницю зробили операцію в Києві, повідомляється на сайті "Телевізійної служби новин" (ТСН, "1+1").

"28 квітня відстороненому главі ДФС Роману Насірову зробили операцію, яку днями відкладали через судове засідання. Хірургічне втручання провели в українському науково-практичному центрі ендокринної хірургії, трансплантації ендокринних органів і тканин МОЗ України", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, Р.Насірова підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) підозрює Р.Насірова в тому, що він у період із травня 2015 року по березень 2016 року прийняв низку безпідставних і незаконних рішень про розстрочення сум платежів із рентної плати за користування надрами, задіяних у так званій газовій схемі Онищенка (народного депутата Олександра Онищенка, який виїхав за кордон - ІФ), що завдало збитків державі на загальну суму 2,019 млрд грн.

2 березня 2017 року детективи НАБУ оголосили про підозру в скоєнні злочину главі ДФС, після чого затримали його в лікарні "Феофанія".

7 березня Солом’янський райсуд м. Києва обрав Р.Насірову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб з альтернативою застави в сумі 100 млн грн. Водночас Спеціалізована антикорупційна прокуратура просила суд призначити Р.Насірову заставу в сумі 2 млрд грн.

16 березня стало відомо, що дружина Р.Насірова внесла за нього заставу в розмірі 100 млн грн, сам він вийшов із-під варти.

27 квітня Солом’янський райсуд Києва продовжив Р.Насірову на два місяці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави. У НАБУ уточнили, що у зв'язку з тим, що 16 березня за нього було внесено заставу в розмірі 100 млн грн, суд продовжив на два місяці - до 26 червня - раніше покладені на нього обов'язки, зокрема носіння засобу електронного контролю.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Влада Латвії заблокувала доступ до дев'яти російських пропагандистських сайтів

Глава МЗС Болгарії Габріель погодилася сформувати новий уряд

Через КПП "Вишнє Нємецьке - Ужгород" на українсько-словацькому кордоні тимчасово обмежать рух

З додатковою допомогою ЗСУ зможуть повільно відтісняти росіян - сенатор США Рід

Шукаємо асиметричні рішення, щоб отримати перевагу над кількісно переважаючим противником - Сирський

ЄБА просить Кабмін і ОП вирішити проблему швидкопсувних вантажів на польському кордоні

Кличко закликав правоохоронців оперативно розслідувати факти, оприлюднені Bihus.Info щодо Брагінського

Польські фермери заблокували два КПП на кордоні з Німеччиною, блокада триватиме до 20 березня

Глави МЗС країн-членів ЄС не змогли ухвалити рішення про використання доходів від знерухомлених росактивів в інтересах України

На Херсонщині внаслідок вибуху боєприпасу загинуло троє людей

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА