14:07 29.04.2017

Перший заступник глави МВС перевірив готовність правоохоронців до забезпечення порядку в Одесі

2 хв читати
Перший заступник глави МВС перевірив готовність правоохоронців до забезпечення порядку в Одесі

Правоохоронні органи не допустять зіткнень і провокацій під час масових заходів в Одесі і зроблять все для організації належної роботи поліції в першій декаді травня, запевнив перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий.

Як повідомляє в суботу відділ комунікації поліції в Одеській області, під час візиту в Одесу С.Яровий заслухав керівників структурних підрозділів, задіяних у забезпеченні охорони громадського порядку, і закликав їх до тісної взаємодії з населенням і до роз'яснювальної роботи про неприпустимість порушень правопорядку.

"Поліція зробить все, аби зберегти спокій в Одеському регіоні. Громадяни почуватимуться в безпеці на вулицях міста", - зазначив перший заступник глави МВС.

Як повідомлялося, охорону порядку в Одесі 2 травня забезпечуватимуть понад 2 тис. правоохоронців, крім поліцейських, будуть задіяні співробітники управління СБУ в Одеській області, Південного територіального управління Національної гвардії України, курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ. З 30 квітня особовий склад підрозділів поліції області буде переведено на посилений варіант несення служби.

Правоохоронці посилено патрулюватимуть центральну частину міста, територію Куликового поля і Соборної площі. Крім цього, на території Куликового поля буде введено режим обмеження пропуску громадян - прохід до місця проведення заходів здійснюватимуть виключно через фільтраційні пункти пропуску.

2 травня 2014 року під час громадянських зіткнень між проросійськими і проукраїнськими активістами загинули 48 осіб і понад 200 постраждали. Більша частина загиблих померли під час або внаслідок пожежі в Будинку профспілок на Куликовому полі. Однак першими жертвами зіткнень були саме проукраїнські активісти, які загинули у районі Грецької площі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Стратегічною метою РФ є відновлення слави Радянського Союзу на міжнародній арені - Кулеба

В Одесі троє постраждалих від ракетного удару, з них двоє дітей, усі поранення легкі - обладміністрація

ВАКС заочно заарештував співорганізатора заволодіння 11 млн грн коштів "Укрзалізниці"

"Укренерго" застосувало графіки аварійних відключень до вечора в Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях

Баварія передала київським патрульним 11 спеціально обладнаних мотоциклів BMW

Дві ракети, запущені РФ по Одесі, збито, травмовано дитину - ОВА

Зеленський про обстріл РФ двох ГЕС: Під загрозою не лише Україна, а й Молдова

Річковий порт і мультимодальний термінал можуть з'явитися на березі Тиси

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА