16:03 01.05.2017

До України прибули близько 200 учасників "Євробачення" з майже 20 країн

1 хв читати
До України прибули близько 200 учасників "Євробачення" з майже 20 країн

Українські прикордонники протягом трьох діб оформили близько 200 учасників і членів команд пісенного конкурсу "Євробачення-2017" з майже 20 країн світу.

Як повідомляє в понеділок прес-служба Державної прикордонної служби України, найбільше учасників українські прикордонники оформили в пунктах пропуску для повітряного сполучення "Бориспіль" і "Київ". Ще одна команда прибула через автомобільний пункт пропуску "Платонове" в Одеській області.

"Передбачається, що основними під час пропуску учасників та гостей "Євробачення" будуть пункти пропуску для повітряного сполучення, на які припаде до 70% від загальної кількості конкурсантів. 20% будуть користуватися автомобільними пунктами пропуску. Ще 10% гостей і учасників конкурсу очікують на залізничних напрямках", - сказано в повідомленні.

У Держприкордонслужбі нагадали, що пропуск через державний кордон України учасників "Євробачення-2017" здійснюється відповідно до вимог чинного українського законодавства в пріоритетному порядку, за технологічними принципам, які були застосовані під час масштабних міжнародних заходів, таких як "Євро-2012".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА