12:19 07.05.2017

Пожежу в корпусі Лук'янівського СІЗО локалізовано

2 хв читати

Пожежу в корпусі для неповнолітніх ув'язнених, що виникла в ніч на неділю на території Лук'янівського слідчого ізолятора в Києві локалізовано, повідомляється на сайті телеканалу "112.Україна".

"Пожежу в будівлі Лук'янівського СІЗО локалізовано. Наразі ще тліють окремі осередки... Перекриття дороги на ділянці вулиці Дегтярівської (від ділянки Дегтярівська,14) знято, оскільки більше спецтехніки для гасіння пожежі заїжджати не буде", - йдеться в повідомленні з посиланням на патрульних поліцейських.

При цьому в замітці з посиланням на джерело в СІЗО зазначається, що жертв і постраждалих в результаті НП немає.

Екс-керівник Державної пенітенціарної служби України (ДПС) Сергій Старенький підтвердив інформацію, що пожежа сталася в корпусі для неповнолітніх ув'язнених.

"Спалили корпус для неповнолітніх. Саме тут останнім часом концентрувалися елітні ув'язнені. І камери цього корпусу використовувалися як VIP-камери. Про жертви і можливі втечі наразі перевіряю", - написав він на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук.

Про те, що на території Лук'янівського слідчого ізолятора в Києві в ніч на 7 травня сталася пожежа в корпусі для неповнолітніх ув'язнених раніше повідомили в організації "Національний центр правозахисту".

На підтвердження своєї інформації в організації дали посилання на відеозапис без звуку, розміщений на інтернет-хостингу Youtube. "Як видно з відео дах будівлі корпусу для неповнолітніх весь охоплений полум'ям. Причини пожежі невідомі, але на кількох відео з місця пожежі чути як ув'язнені кричать "амністія", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА