12:21 07.05.2017

На Волині протестувальники частково обмежили рух кількома автошляхами

1 хв читати
На Волині протестувальники частково обмежили рух кількома автошляхами

У Волинській області близько 10:00 неділі протестувальники частково обмежили рух автотранспорту в обох напрямках на автомобільних дорогах "Київ-Ковель-Ягодин" у с. Волошки Ковельського району, "Луцьк-Ковель" у с. Колодяжне цього ж району, і "Ковель-Жовква" в сел. Турійськ.

"Учасники мирних акцій протесту безперервно ходять пішохідними переходами. Причиною перекриття є невдоволення волинян рішенням щодо ліквідації наслідків діяльності Ковельської філії ДП "Укрветсанзавод", - повідомляє в неділю Сектор комунікації поліції Волинської області.

В акції беруть участь близько 100 протестувальників. Охорону правопорядку і гарантування безпеки дорожнього руху здійснюють понад 20 співробітників поліції. Порушень правопорядку не зафіксовано.

У поліції нагадали, що поблизу сіл Заячівка та Озерне Ковельського району протестувальники третій день перекривають рух автотранспорту в обох напрямках на автодорозі міжнародного значення "Київ-Ковель-Ягодин". Таким чином протестувальники висловлюють невдоволення з приводу вивантаження поблизу села Поворск відходів із ковельської філії ДП "Укрветсанзавод".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА