20:30 11.05.2017

Конгресмени США запевнили Полторака, що в питаннях України позиція Конгресу єдина

2 хв читати
Конгресмени США запевнили Полторака, що в питаннях України позиція Конгресу єдина

У четвер, 11 травня, міністр оборони України Степан Полторак провів зустріч із представниками Конгресу США, під час якої поінформував конгресменів про ситуацію на території проведення антитерористичної операції на сході України та на території тимчасово окупованої Росією АР Крим.

"США надають послідовну і серйозну допомогу Україні від початку нашої боротьби за територіальну цілісність. Допомога американських інструкторів у підготовці українських військових дає результати на полі бою, зберігає життя і дозволяє ефективно вирішувати завдання", - цитує в четвер С.Полторака прес-служба українського оборонного відомства.

Також міністр оборони України розповів конгресменам США про основні досягнення в реформуванні Збройних сил України.

"Ми вражені тим, що за короткий термін Україна виростила армію, яка захищає країну", - зазначив глава делегації Майкл Макконен.

Представники делегації Конгресу США зазначили, що, як і в парламенті будь-якої країни, в Конгресі є дискусійні питання, але щодо України їхня позиція - єдина. "Україна повинна бути сильною, і ми повинні працювати над цим разом", - цитує прес-служба Міноборони конгресменів.

Міністр оборони України зазначив, що "українці прагнуть побудувати сильну і процвітаючу демократичну країну, готові обстоювати свої цінності зі зброєю в руках і навіть віддавати життя, але нам важливо не бути одинокими в цьому протистоянні, нам потрібна підтримка партнерів".

"Маючи силу духу і волю, а також допомогу зарубіжних партнерів, ми обов'язково переможемо", - висловив переконання С.Полторак.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Найближчі дні в Україні будуть дощовими й прохолодними

The Reckoning Project подав позов в Аргентині у зв'язку з катуванням українця росіянами

Питаннями українських цивільних, яких утримує РФ, опікуватиметься спеціально створена робоча група - Лубінець

Росія вразила Трипільську ТЕС, бо в української ППО закінчилися ракети - Зеленський

Із 16 липня для друкованих медіа місцевої сфери розповсюдження є обов'язковою наявність версії державною мовою - мовний омбудсмен

СБУ вразила РЛС дальньої дії в Брянській області - джерело

Законопроєкт про мобілізацію скеровано на підпис Зеленському

СБУ затримала ворожого агента, який готував замах на голову Херсонської обладміністрації

Сили РФ можуть досягти загрозливих успіхів на заході від Бахмута за відсутності допомоги США для України - ISW

Окупанти обстріляли 10 сіл і селищ у Сумській та Чернігівській областях за добу, в Угроїдах пошкоджені дев'ять житлових будинків - ОК "Північ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА