09:37 12.05.2017

Визначені всі 26 учасників фіналу Євробачення-2017

2 хв читати
Визначені всі 26 учасників фіналу Євробачення-2017

У Києві завершився другий півфінал 62-го Міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017, за результатами якого стали відомі ще 10 учасників фіналу.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна" другий півфінал, який відбувся у Міжнародному виставковому центрі (МВЦ), завершився, у ньому брали участь 18 конкурсантів.

Згідно з результатами голосування, до фіналу, який відбудеться 13 травня, пройшли 10 країн. Зокрема, представник з Болгарії Крістіан Костов (Kristian Kostov), дует з Білорусі Naviband, Жак Худек (Jacques Houdek) з Хорватії, виконавець з Угорщини Джосі Папай (Joci Pápai), співачка з Данії Аня (Anja), виконавець з Ізраїлю IMRI, дует з Румунії Ілінка і Алекс Флорея (Ilinca ft. Alex Florea), виконавець JOWST з Норвегії, представниці Нідерландів OG3NE, представник Австрії Натан Трент (Nathan Trent).

У фінал пройшли 10 учасників, які були визначені за результатами першого півфіналу, що завершився 9 травня. Зокрема, виконавець з Швеції - Робін Бенгтссон (Robin Bengtsson) з композицією "I can't Go On", виконавець з Португалії Сальвадор Собраль (Salvador Sobral), група Sunstroke Project з Молдови, представниця Азербайджану Дихаж (Dihaj), співачка з Греції Демі (Demy), виконавиця з Польщі Кася Мош (Kasia Moś), учасник з Вірменії Арцвік (Artsvik), учасник з Австралії Ісайя (Isaiah), представник Кіпру Овіг (Hovig), учасниця з Бельгії Бланш (Blanche).

Загалом, разом із "великою п'ятіркою" (Франція, Німеччина, Італія, Іспанія, Великобританія) і країною-господаркою конкурсу - Україною, за перемогу у фіналі змагатимуться 26 країн-учасниць.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА