13:44 12.05.2017

Основним джерелом доходів переселенців в Україні є держдопомога і зарплата

1 хв читати
Основним джерелом доходів переселенців в Україні є держдопомога і зарплата

59% домогосподарств вимушених переселенців в Україні назвали державну допомогу серед основних джерел доходів і 56% - заробітну плату, йдеться в дослідженні Міжнародної організації міграції (МОМ).

Під час презентації результатів дослідження у п'ятницю в Києві в МОМ розповіли, що основними джерелами доходів за останні 12 місяців опитані домогосподарства переселенців назвали (кілька варіантів відповіді): державну допомогу (59%), заробітну плату (56%), соціальну допомогу (33%), пенсію за віком (33%), випадкові заробітки (15%), пенсію із інвалідності (7%), фінансову допомогу родичів (5%), соціальну пенсію (5%), інше (2%).

У дослідженні йдеться, що частка заробітної плати як основного джерела доходів збільшилася з 46% у вересні 2016 року до 56% у березні 2017 року, а випадкових заробітків – зменшилася з 19% до 15%.

При цьому частка переселенців, які називають зарплату серед своїх основних доходів, збільшується мірою віддалення від лінії розмежування.

23,5% переселенців припиняли соціальні виплати, з них 23% не отримали ніякого офіційного попередження про призупинення виплат.

Дослідження проводилося у березні 2017 року. Загалом методом особистого інтерв'ю було опитано 1 025 внутрішньо переміщених осіб у 24 областях України та Києві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА