11:00 13.05.2017

Бойовики обстрілюють населені пункти, використовуючи снаряди калібром 152 мм

1 хв читати
Бойовики обстрілюють населені пункти, використовуючи снаряди калібром 152 мм

Українська сторона Спільного центру з координації та контролю (СЦКК) констатує, що незаконні збройні формування на Донбасі протягом доби активно обстрілювали позиції Збройних сил України, населених пунктів вздовж всієї лінії розмежування.

"У ніч на суботу, близько 01.35, бойовики здійснили обстріл в напрямку населеного пункту Волноваха із застосуванням 15 снарядів артилерії калібром 152 міліметра, що є грубим порушенням Мінських домовленостей щодо застосування забороненого озброєння. На щастя, загиблих і поранених серед мирного населення немає", - повідомила прес-служба СЦКК.

За їхньою інформацією, у п'ятницю НЗФ ОРДЛО здійснили обстріл у напрямку населених пунктів Мар'їнка і Красногорівка з застосуванням 82-міліметрового міномета. В результаті обстрілу зруйновано один будинок на вулиці Героїв Чорнобиля, 206, а також одна міна розірвалися у дворі біля будинку на вулиці Сонячній, 8. За попередньою інформацією жертв серед мирного населення немає.

Крім того, в п'ятницю близько 11.30 супротивник із стрілецької зброї обстріляв населений пункт Чермалик. Поранено громадянку України. Її з діагнозом "вогнепальне поранення лівої гомілки" доправлено до лікарні.

"Такі злочинні дії незаконних збройних формувань ОРДЛО свідчать про грубі порушення Мінських домовленостей і про цілеспрямовані дії із подальшого загострення конфлікту і небажання дотримуватися режиму припинення вогню", - наголошується в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА