18:45 16.05.2017

У штабі АТО спростували інформацію про зайняття бойовиками нових позицій у "сірій зоні" поблизу Пісків

1 хв читати
У штабі АТО спростували інформацію про зайняття бойовиками нових позицій у "сірій зоні" поблизу Пісків

У штабі антитерористичної операції спростовують інформацію про часткове зайняття незаконними збройними формуваннями "сірої зони" поблизу с. Піски Ясинуватського району Донецької області неподалік Донецька.

"Деякі засоби масової інформації поширили повідомлення прес-центру штабу АТО щодо "частково зайнятих нових позицій російсько-терористичними військами в сірій зоні поблизу населеного пункту Піски", яке набуло значного розголосу. Прес-центр штабу Антитерористичної операції повідомляє, що зазначена інформація не відповідає дійсності та була невірно викладена і висвітлена. Військовослужбовці сил АТО жодного метра української землі не віддали і не віддадуть", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці прес-центру штабу АТО в соцмережі Facebook.

Як повідомлялося, раніше у вівторок на тій самій сторінці була розміщена інформація від Мобільної прес-групи територіального управління "Донецьк" такого змісту: "Наші десантники зірвали чергову їхню (бойовиків - ІФ) спробу просунутися вперед: окупанти частково зайняли нові позиції в сірій зоні поблизу населеного пункту Піски. Увійшовши в сіру зону ворожі підрозділи відчули сильний опір і зупинилися - чергова загарбницька атака була припинена". Нині публікацію видалено.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА