09:25 17.05.2017

За минулу добу бойовики 43 рази відкривали вогонь по українських позиціях, втрат немає

2 хв читати
За минулу добу бойовики 43 рази відкривали вогонь по українських позиціях, втрат немає

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції бойовики 43 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

"Протягом минулої доби втрат серед військовослужбовців ЗС України не було", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу у Facebook у середу вранці.

На приморському напрямку гарячими точками залишаються ділянки в районі населених пунктів Широкине, Водяне, Павлопіль, Гнутове. Там бойовики ввечері обстрілювали позиції ЗСУ зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів. Біля Широкиного та Водяного бойовики також використовували озброєння БМП. Біля Павлополя - міномети калібру 82-мм. Обстрілювали НЗФ українських захисників і північніше: в районі Мар’їнки з великокаліберних кулеметів, біля Красногорівки - з 82-мм мінометів і протитанкового ракетного комплексу.

На донецькому напрямку бойовики ввечері зосередили свій вогонь у районі Авдіївки. Її передмістя та деякі позиції південніше обстрілювали із заборонених мінськими домовленостями 120-мм мінометів та озброєння танка. Одна ворожа міна калібру 120-мм знову влучила в житловий квартал Авдіївки. Постраждалих немає. Біля Верхньоторецького бойовики били з мінометів калібру 82 мм, гранатометів і стрілецької зброї. По українських позиціях поблизу Новолуганського НЗФ вели вогонь з озброєння БМП. А біля селища Майського били зі 120-мм мінометів.

На луганському напрямку зафіксовано вісім епізодів застосування бойовиками зброї. Вогонь вівся з 120-мм мінометів по українських укріпленнях поблизу Кримського, Трьохізбенки та Кряківки. Там же зрідка бойовики застосовували стрілецьку зброю, гранатомети і міномети калібру 82-мм. А один з опорних пунктів сил АТО біля Малинового був обстріляний зі стрілецької зброї.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА