15:58 22.05.2017

Нардеп Лозовий подав до суду на Луценка

2 хв читати
Нардеп Лозовий подав до суду на Луценка

Народний депутат України (фракція Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий повідомив, що подав до суду позовну заяву до генпрокурора України Юрія Луценка про захист честі, гідності та ділової репутації.

"Подав до суду на генерального прокурора України Юрія Луценка за поширення неправдивої інформації проти мене, що завдало шкоди моїй діловій репутації. Намагаючись дискредитувати Радикальну партію Олега Ляшка і залякати нас, генпрокурор без вищої юридичної освіти... зробив заяву, в якій звинувачує мене у вчиненні злочинів, розслідування яких навіть не є компетенцією ГПУ", - написав А.Лозовий на своїй сторінці у "Фейсбуці" в понеділок.

При цьому він зазначив, що анонсованого Ю.Луценком подання до Верховної Ради про зняття депутатської недоторканності станом на понеділок "так і немає, хоча минуло вже три доби".

А.Лозовий розмістив на своїй сторінці в соцмережі фотокопію позовної заяви.

Як повідомлялося, Генпрокуратура України підготувала подання до Верховної Ради про зняття депутатської недоторканності з депутатів Геннадія Бобова (група "Відродження"), Є.Дейдея (фракція "Народний фронт") і А.Лозового (фракція "Радикальної партії").

"Під час спільної перевірки поданих електронних декларацій ГПУ, САП і НАБУ до Верховної Ради України підготовлено подання на зняття депутатської недоторканності з народних депутатів Геннадія Бобова (ст. 212, 366 прим 1 КК України), Євгенія Дейдея (ст. 368 прим 2 КК України) та Андрія Лозового (ст. 212, 368 прим 2 КК України)", - написав генпрокурор Ю.Луценко на своїй сторінці в Facebook в п'ятницю, 19 травня.

Ст.212 Кримінального кодексу України – "Ухилення від сплати податків і зборів", ст.366-1 КК – "Декларування недостовірної інформації", ст. 368-2 КК – "Незаконне збагачення".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА