10:16 23.05.2017

Військовий поранений під час обстрілу бойовиками Станично-Луганського району

1 хв читати
Військовий поранений під час обстрілу бойовиками Станично-Луганського району

Бойовики за минулу добу 8 разів відкривали вогонь уздовж лінії розмежування в Луганській області, поранений один український військовослужбовець, повідомляє Луганська обласна військово-цивільна адміністрація.

"У результаті ворожого обстрілу зі стрілецької зброї в напрямку опорних пунктів наших захисників поблизу села Валуйського Станично-Луганського району дістав поранень український військовослужбовець. Крім того, за минулу добу об'єднані російсько-терористичні бандформування вісім разів порушували режим тиші уздовж лінії розмежування", - йдеться в повідомленні обладміністрації на сторінці у Фейсбуці.

Голова Луганської військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз зазначив, що пораненого доправили в госпіталь, його життю нічого не загрожує. "Сьогодні, дійсно, є поранений. Його відвезли в госпіталь. Він виживе. Це був снайперський обстріл", - сказав він журналістам у вівторок в Києві.

За інформацією ОВЦА, в напрямку смт Станиця Луганська, сіл Валуйське і Малинове бойовики п'ять разів відкривали вогонь з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї. А по укріпленнях українських захисників поблизу смт Новотошківське, сіл Новозванівка і Троїцьке Попаснянського району тричі застосовувалися протитанкові керовані ракети і автоматичні гранатомети.

"Сили АТО вогонь у відповідь не відкривали", - підкреслили в ОВГА.

Раніше прес-центр штабу АТО повідомив, що за минулу добу бойовики 59 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України в зоні проведення АТО, поранення отримали четверо військовослужбовців.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА