13:53 24.05.2017

Депутат Бобов погодився заплатити понад $1 млн податків

2 хв читати
Депутат Бобов погодився заплатити понад $1 млн податків

Народний депутат групи "Відродження" Геннадій Бобов згоден з визначении йому в провину Генпрокуратурою України за порушення при сплаті податків і готовий сплатити $1млн несплачених податків, заявив генпрокурор України Юрій Луценко.

"Щойно мені повідомили, що народний депутат Бобів згоден з цим повідомленням і готовий оплатити в держскарбницю понад $1млн несплачених податків і я вважаю це прекрасний приклад очищення Верховної Ради", - сказав Ю. Луценко, звітуючи у Верховній Раді в середу.

Генеральний прокурор поінформував, що вже перевірено електронні декларації 35 народних депутатів, за ними жодних порушень не виявлено.

"Ми разом з Державною фіскальною службою вже перевірили і 35 присутніх в залі вже можуть спати спокійно: їхні декларації відповідають всім документам. Стосовно кількох десятків народних депутатів триває перевірка Державної фіскальної службою", - сказав Ю. Луценко.

Як повідомлялося, Генпрокуратура України підготувала подання до Верховної Ради про зняття депутатської недоторканності з депутатів Г. Бобова, Є. Дейдея і А. Лозового. "Під час спільної перевірки поданих електронних декларацій ГПУ, САП і НАБУ до Верховної Ради України підготовлені подання на зняття депутатської недоторканності з народних депутатів Геннадія Бобова (ст. 212, 366 прим 1 КК України), Євгена Дейдея (ст. 368 прим 2 КК України) та Андрія Лозового (ст. 212, 368 прим 2 КК України)", - написав генпрокурор Ю. Луценко у своїй сторінці в Facebook в п'ятницю, 19 травня.

Ст.212 Кримінального кодексу України – Ухилення від сплати податків і зборів", ст. 366-1 КК – "Декларування недостовірної інформації", ст. 368-2 КК – "Незаконне збагачення".

23 травня прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган повідомила, що подання на народних депутатів А. Лозового та Є. Дейдея повернули на доопрацювання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Одесі затримано рецидивіста, який передавав окупантам дані про розташування ППО

Росіяни вранці вдарили ракетою по Одесі: постраждала жінка, пошкоджено 30 будинків

Удари українських дронів і повені призвели до зниження нафтоперероблення в РФ до 11-місячного мінімуму - ISW

На Донеччині за минулий день через обстріли поранені семеро жителів - ОВА

Кількість постраждалих унаслідок нічного обстрілу Харкова зросла до шести осіб

РФ вивела в Азовське море один бойовий корабель, у Середземному чергують три носії "Калібрів" - ВМС ЗСУ

Унаслідок нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено ЛЕП, без світла залишилася частина абонентів

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів один загиблий і п'ять поранених

Окупанти за добу понад 400 разів обстріляли Запорізьку область, застосувавши артилерію і 147 БПЛА

Сили оборони за добу ліквідували 880 окупантів та 43 артсистеми противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА