18:45 24.05.2017

Російська сторона відмовилася делегувати своїх експертів в групу пошуку зниклих безвісти на Донбасі

1 хв читати
Російська сторона відмовилася делегувати своїх експертів в групу пошуку зниклих безвісти на Донбасі

Представники РФ відмовилися делегувати своїх експертів у групу з пошуку зниклих безвісти в окремих районах Донецької та Луганської областей, заявляє перший віце-спікер Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко.

За її словами, під час засідання гуманітарної підгрупи ТКГ у Мінську в середу звучало питання залучення Міжнародного комітету Червоного Хреста (МКЧХ) до процесу пошуку зниклих безвісти та створення відповідного механізму. "Так от представники РФ і підконтрольні їм ОРДЛО категорично відмовилися делегувати російських експертів в цю групу, мовляв, "на Донбасі нас немає", - написала І.Геращенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу.

"Зброю, техніку, найманців РФ щедро надсилає на окуповані території, а от експертів в групу з пошуку зниклих безвісти - ні. Ось така відповідь російської влади своєму суспільству, мамам і дружинам загиблих у донецьких степах заблукалим солдатам, зниклим безвісти росіянам-найманцям, яких і не збирається шукати", - прокоментувала перший віце-спікер.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА