19:41 24.05.2017

Ситуація в зоні АТО відносно стабільна, в середу ніхто з українських військових не постраждав

2 хв читати
Ситуація в зоні АТО відносно стабільна, в середу ніхто з українських військових не постраждав

Незаконні збройні формування від початку доби 16 разів відкривали вогонь по українських позиціях, втрат серед військових ЗСУ немає, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Ситуація в зоні проведення АТО протягом дня відносно стабілізувалася. Проте на окремих ділянках лінії зіткнення підрозділи російсько-терористичних бандформувань не припинили застосовувати зброю проти воїнів ЗС України. Від початку доби незаконні збройні формування 16 разів відкривали вогонь по опорних пунктах українських захисників. (...) З початку доби втрат серед воїнів сил АТО не було", - повідомляє прес-центр на сторінці у Facebook.

На приморському (маріупольському) напрямку противник найбільш інтенсивно обстрілював позиції на підступах до Мар’їнки, використовуючи 82-мм міномети і гранатомети різних модифікацій. У прес-центрі нагадали, що кілька мін противника влучили в житловий квартал цього міста неподалік КПВВ "Мар’їнка", ніхто з місцевих не постраждав, проте робота КПВВ тимчасово призупинялася. Нині цей пункт пропуску працює в штатному режимі.

Крім того, під ворожим обстрілом зі стрілецької зброї опинилися оборонні укріплення сил АТО біля Водяного, Новотроїцького та Красногорівки.

На донецькому напрямку вранці бойовики обстріляли опорні пункти в передмісті Авдіївки з мінометів калібру 82 мм і піхотного озброєння меншого калібру. У районі Зайцевого та Луганського били з озброєння БМП. Після 7:00 на цій ділянці встановилося відносне затишшя.

На луганському напрямку від початку доби зафіксовано три факти порушення противником режиму припинення вогню. Після півночі ворог зі стрілецької зброї здійснив обстріли опорних пунктів біля Станиці Луганської та н. п. Донець. А близько 9:00 НЗФ ударили із 82-мм мінометів і станкового протитанкового гранатомета по українських воїнах, які тримають оборону біля Новоолександрівки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА