11:37 25.05.2017

Реформі пенсійної системи в Україні альтернативи немає - Мінгареллі

1 хв читати
Реформі пенсійної системи в Україні альтернативи немає - Мінгареллі

Українська влада проводила консультації, зокрема і з європейськими інституціями, за проектом реформи пенсійної системи в Україні, повідомив глава Представництва Європейського союзу в Україні Хьюг Мінгареллі.

"Було багато консультацій. У цьому питанні ми не були на передовій, тому що є інші світові гравці, такі як МВФ, Світовий банк, які набагато більше залучені в це питання, але до нас також зверталися і ми проінформовані про що проводилися дискусіях", - сказав Х. Мінгареллі в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Дипломат також зазначив, що в ЄС також поділяють думку, що українська пенсійна система не самодостатня, і немає іншого виходу, окрім як її реформування.

"Важливо реформувати її для того, щоб отримати здорове фінансування, і також для того, щоб забезпечити потреби найвразливіших верств населення, оскільки ми знаємо, що багато пенсіонерів живуть за межею бідності. Однак реформа пенсійної системи не повинна призвести до ще більшого зубожіння цих людей", - додав Х. Мінгареллі.

Повний текст інтерв'ю з Х. Мінгареллі буде опубліковано на головній сторінці веб-сайта агенції "Інтерфакс-Україна".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА