12:19 25.05.2017

Держгеонадр заявляє про захоплення кабінету керівника служби невідомими особами

2 хв читати
Держгеонадр заявляє про захоплення кабінету керівника служби невідомими особами

Радниця і прес-секретар Миколи Бояркіна, який згідно з розпорядженнями Кабінету Міністрів України виконував обов'язки голови Державної служби геології та надр з 23 січня 2015 р. до 18 травня 2017 рр., Наталія Мелень заявляє про захоплення кабінету керівника служби невідомими особами.

"Сьогодні, 25 травня, невідомі особи захопили кабінет голови Державної служби геології та надр України. Працівники служби у паніці, їх не допускають до робочих місць. До Держгеонадр також приїхали народні депутати. Відомство оточене громадськими активістами та правоохоронцями... Вже є інформація, що невідомі особи намагалися отримати доступ до документів, печаток і сейфа", - йдеться в її повідомленні.

Як повідомлялося, М.Бояркін призначений т.в.о. голови Держгеонадр розпорядженням Кабміну №43-р від 23 січня 2015 року. Розпорядженням №320-р від 18 травня 2017 року Кабмін визнав таким, що втратив чинність рішення про це призначення і розпорядженням №321-р тимчасово поклав обов'язки голови Держгеонадр на Олега Кирилюка.

Водночас, згідно з інформацією громадської організації "Геологія України", Окружний адміністративний суд Києва рішенням від 19 травня як забезпечувальний захід призупинив дію розпоряджень Кабінету Міністрів України №316-317-р і №320-321-р від 18 травня 2017 року про зміну керівництва Державної служби геології та надр.

За даними громадської організації, яка є позивачем у справі, суд також заборонив Міністерству юстиції України та іншим уповноваженим органам вносити зміни до держреєстру на підставі зазначених розпоряджень уряду.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА