16:14 25.05.2017

Кличко повідомив про необхідність дотацій для нормальної роботи "Київпастрансу"

2 хв читати
Кличко повідомив про необхідність дотацій для нормальної роботи "Київпастрансу"

Міський голова Києва Віталій Кличко анонсує підвищення вартості проїзду в наземному транспорті і метро на 1 грн і наголошує на необхідності дотацій в 448,8 млн грн для безперебійної роботи комунального підприємства "Київпастранс".

"Ви знаєте, що ми плануємо підвищення вартості проїзду в комунальному наземному транспорті і метро на 1 гривню. Але ці кошти не дотягують навіть до собівартості проїзду. Тому, щоб не переносити тягар від підвищення цін на проїзд киян, частину витрат бере на себе місто", - сказав В.Кличко на засіданні Київради, передає прес-служба міського голови.

Говорячи про необхідність розглянути й ухвалити проект рішення Київської міської ради про внесення змін до бюджету Києва на 2017 рік, мер зазначив: "Щоб забезпечити безперебійну діяльність підприємства "Київпастранс", необхідно надати йому дотації в сумі 448,8 млн грн". Він підкреслив, що це, передусім, кошти на виплату заробітної плати та інші основні видатки.

Як повідомлялося, Київська міська державна адміністрація розглядає можливість вимушеного підвищення вартості проїзду в наземному транспорті і в метро на 1 грн. Таким чином, одна поїздка в наземному транспорті (трамваї, тролейбусі, автобусі і фунікулері) буде коштувати 4 грн. У метрополітені вартість разового проїзду планується встановити на рівні 5 грн, за пластиковою карткою - від 4,50 грн залежно від кількості поїздок, а за проїзними квитками - від 3,87 грн залежно від типу проїзного. Тариф на проїзд у міській електричці становитиме 5 грн за одну поїздку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА