23:37 25.05.2017

СЦКК: бойовики обстріляли лікарню в Красногорівці

1 хв читати

Українська сторона СЦКК повідомляє про продовження обстрілів з боку НЗФ ОРДО мирних населених пунктів і об'єктів цивільної інфраструктури вздовж лінії розмежування, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

"Увечері 25 травня, сепаратисти в черговий раз зробили обстріл житлового сектора населеного пункту Красногорівка, застосувавши заборонену мінськими домовленостями зброю великого калібру", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук в четвер увечері з посиланням на Українську сторону СЦКК.

В інформації уточнюється, що кілька боєприпасів розірвалися поблизу місцевої лікарні і житлових будинків. Найближчим часом лікарня змушена буде обмежити надання медичних послуг жителям Красногоровки і сусідніх населених пунктів. "Ніхто з хворих і лікарів не постраждав, але в будівлі вибито скло", підкреслили в повідомленні.

В Українській стороні СЦКК вважають, що такі злочини незаконних збройних формувань ОРДО свідчать про грубі порушення Мінських домовленостей, про відверте небажання дотримуватися взятих на себе зобов'язань в рамках Тристоронньої контактної групи, свідомому плануванні та здійсненні терористичних актів проти мирного населення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА