20:29 26.05.2017

До середини червня треба вирішити проблеми "Олімпійського" для підготовки до фіналу ЛЧ у Києві

2 хв читати
До середини червня треба вирішити проблеми "Олімпійського" для підготовки до фіналу ЛЧ у Києві

Голова Адміністрації президента України Ігор Райнін попросив до середини червня надати механізми вирішення проблем, пов'язаних із функціонуванням НСК "Олімпійський", для підготовки стадіону до прийняття фіналу Ліги чемпіонів УЄФА у 2018 році.

"Центральна арена країни має бути в належному стані. Тому разом необхідно вирішити це питання", - сказав він на засіданні організаційного комітету з підготовки та проведення в Україні фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок сезону 2017-2018 рр.

За словами віце-президента УЄФА Григорія Суркіса, експерти УЄФА назвали низку першочергових завдань, які мають бути вирішені. Зокрема, до жовтня 2017 року на НСК "Олімпійський" має бути проведено необхідні роботи для підготовки стадіону до матчів. Нині рахунки спортивного комплексу за рішенням суду заарештовані за борги з 2012 року.

У нараді взяли участь голова бюджетного комітету Верховної Ради, президент Федерації футболу України Андрій Павелко, голова парламентського комітету з питань спорту Артур Палатний, міністр молоді і спорту Ігор Жданов, міністр фінансів Олександр Данилюк та міністр юстиції Павло Петренко.

Учасники наради обговорили низку питань, що потребують вирішення, - гарантування належної безпеки, особливо на стадіонах і в аеропортах, створення інфраструктури і транспортного сполучення, забезпечення фінансування.

Особливу увагу учасники засідання приділили питанню безпеки. Протягом останніх двох років фахівці УЄФА здійснили моніторинг належного забезпечення охорони на НСК "Олімпійський". За результатами перевірки було наголошено на необхідності поліпшити роботу служби безпеки, зокрема, посилити заходи з недопущення можливості здійснення терактів, удосконалити механізми огляду глядачів перед матчем, провести професійну підготовку стюардів, забезпечити передачу фото- і відеоматеріалів правопорушень до правоохоронних органів і створити ефективну систему недопущення порушників на стадіон.

Серед першочергових вимог УЄФА також розробка плану транспортного сполучення між аеропортами і центром Києва на час проведення фінальних матчів, забезпечення готелями належного рівня.

І.Райнін запропонував у червні провести наступне засідання оргкомітету.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА