14:54 28.05.2017

В ювілейному "Пробігу під каштанами" взяли участь 10 тис. осіб

1 хв читати
В ювілейному "Пробігу під каштанами" взяли участь 10 тис. осіб

Мер Києва Віталій Кличко взяв участь у благодійному ювілейному "Пробігу під каштанами" у центрі столиці в неділю, повідомляє прес-служба київського голови.

У забігу тривалістю 5 км взяли участь понад 10 тисяч учасників. Загалом у програмі було 5 забігів: для спортсменів, "забіг мужніх", забіг на ходулях, дитячий забіг і благодійний.

За словами В.Кличка, мета нинішнього забігу – збір коштів на закупівлю обладнання в Центр дитячої кардіології та кардіохірургії. "Зібрані сьогодні кошти допоможуть рятувати дітей із вродженими вадами серця", - сказав мер.

Він також зазначив, що у дні Києва у столиці відбувається 9 спортивних заходів. "Я радий, що кількість людей, які долучаються до занять спортом у столиці, щорічно зростає... Київ – стає спортивним містом", – сказав В.Кличко.

"Пробіг під каштанами" – наймасштабніша спортивно-благодійна акція в Україні, проходить щорічно з 1993 року. В останні роки кошти, зібрані під час "Пробігу під каштанами", спрямовуються на придбання життєво необхідного медичного обладнання для Науково-практичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії Міністерства охорони здоров'я України. Починаючи з 2002 року учасники "Пробігу під каштанами" почали підтримувати Центр і зібрали понад $380 тис, на які було закуплено необхідне клініці обладнання та витратні матеріали.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

Байден: Буквально в найближчі кілька годин ми почнемо відправляти в Україну військову допомогу

США оголосили про новий пакет військової допомоги для України на $1 млрд

Міноборони України опублікувало основні новації в законі про мобілізацію, який набуде чинності 18 травня

Байден підписав закон про надання допомоги Україні

ВР має намір удосконалити законодавство про звернення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА