18:13 29.05.2017

Ситуація з чергами на газових заправках Києва тимчасова і незабаром вирішиться, запевняють у КМДА

1 хв читати
Ситуація з чергами на газових заправках Києва тимчасова і незабаром вирішиться, запевняють у КМДА

У зв'язку з ліквідацією нелегальних газових заправок у Києві АЗС зазнають великого навантаження і влада міста закликає створити додаткові точки, а також розширити мережу наявних автозаправних пунктів, повідомив перший заступник голови Київської міськдержадміністрації (КМДА) Геннадій Пліс.

"Зараз легальні мережі роблять все можливе, щоб підвищити пропускну здатність. Ситуація з чергами тимчасова і найближчим часом її буде вирішено. Автозаправники розуміють, що це їхній прибуток, а тому не змусять нас довго чекати", - цитує Г. Пліса прес-служба КМДА в понеділок.

За його словами, в цьому році кількість нелегальних газових заправок зменшилася з 360 до 15-20. Через їхню роботу місто щороку втрачало близько 600 млн грн. Крім того, невдале розташування заправок - у місцях скупчення людей - створювало небезпеку для киян.

"Зараз ми вирішуємо питання з документацією та судовими рішеннями. Ми наведемо лад і приведемо все у відповідність до законодавства", - зазначив Г. Пліс.

У КМДА нагадали, що боротьба з нелегальними пунктами продажу скрапленого газу у столиці триває майже три роки. "Місто має намір все ж навести порядок у цьому питанні, щоб унеможливити не лише недобросовісну конкуренцію на ринку, але і втрати місцевого бюджету", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА