20:56 29.05.2017

Єврокомісар Ган відвідає Україну 1-2 червня

2 хв читати
Єврокомісар Ган відвідає Україну 1-2 червня

Комісар Європейського Союзу з питань європейської політики сусідства і розширення Йоханнес Ган відвідає Україну з візитом 1-2 червня, повідомляє прес-служба представництва ЄС в Україні.

Згідно з повідомленням посольства в понеділок, Єврокомісар відвідає Київ, Маріуполь і Дніпро.

У поширеному в понеділок увечері повідомленні прес-служби представництва ЄС в Україні відзначається, що під час свого перебування Й.Ган планує зустрітися з президентом України Петром Порошенко, прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом та іншими членами Кабінету міністрів, обговорити хід реформ з представниками організацій громадянського суспільства і здійснити короткі візити до Маріуполя і Дніпра.

"У четвер, 1 червня, Єврокомісар Йоханнес Ган і віце-прем'єр-міністр Іванна Климпуш-Цинцадзе дадуть старт антикорупційній ініціативі ЄС і зустрінуться з керівниками антикорупційних органів та громадських організацій, які ведуть активну діяльність в цій сфері. У другій половині дня в приміщенні Представництва ЄС в Україні Єврокомісар Ган проведе прес-конференцію ", - йдеться в повідомленні.

У п'ятницю, 2 червня, Єврокомісар візьме участь у Форумі, який відбудеться в Маріуполі. Даний форум присвячений відновленню та розвитку Донбасу. Й.Ган також відвідає відновлені на кошти ЄС медичну клініку і соціальний гуртожиток для внутрішньо переміщених осіб в Маріуполі. Єврокомісара буде супроводжувати перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко, міністр закордонних справ Павло Клімкін, глава Донецької військово-цивільної облдержадміністрації Павло Жебрівський і мер Маріуполя Вадим Бойченко.

У другій половині дня Єврокомісар і віце-прем'єр-міністр України, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко відвідають Дніпро. Тут вони відкриють регіональний Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми для України щодо розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку "U-LEAD з Європою".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА