21:16 31.05.2017

Японська Fujikura планує відкрити ще два заводи в Україні - 1-й віце-прем'єр України

1 хв читати
Японська Fujikura планує відкрити ще два заводи в Україні - 1-й віце-прем'єр України

 ТОВ "Фуджікур Аутомотив Україна Леви", підконтрольне японському виробнику електрообладнання та телекомунікаційних систем Fujikura, планує відкрити два додаткові заводи в Україні площею по 10 тис. кв. м у Вінниці та Черкасах на 1,5 тис нових робочих місць кожен, повідомив перший віце-прем'єр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.

"Fujikura оцінювала перспективи роботи в Україні і вирішила, що тут чудові фахівці, можливості і умови", - написав він у своїй сторінці в мережі Facebook за підсумками проведеного на цьому тижні в Києві засідання Комітету економічного співробітництва з Україною Японської федерації бізнесу " Кейданрен ».

С.Кубів додав, що "Фуджікура Аутомотив Україна Львів" також планує розширити роботу двох основних підприємств у Львівській області та збільшити штат зайнятих на них працівників з 2 тис. до 3 тис.

Компанія Fujikura заснована в 1885 році в Японії і поступово розрослася до міжнародної корпорації, що займається інноваційними технологіями. Оборот компанії перевищує EUR5 млрд на рік. Представництва компанії працюють в США, Сінгапурі, Малайзії, Великобританії, В'єтнамф і Індії. Її штат налічує понад 50 тис. працівників.

"Фуджікура Аутомотив Україна Львів" в квітні і вересні 2016 року відкрила два заводи кабельних мереж для автомобілів у Львівській області.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА