18:17 02.06.2017

Київрада створила в КМДА окремий Департамент спорту та молоді

2 хв читати
Київрада створила в КМДА окремий Департамент спорту та молоді

Згідно з ухваленим рішенням Київської міської ради в Київській міській державній адміністрації (КМДА) шляхом розділу Департаменту освіти і науки, молоді та спорту буде створено два різних профільних установи.

Таким чином, повідомляє прес-служба КМДА в п'ятницю, згодом за розвиток освіти і спорту в столиці будуть відповідати окремі департаменти - Департамент освіти і науки та Департамент спорту і молоді. Таке рішення, зокрема, забезпечить безпосереднє підпорядкування профільному міністерству, що значно поліпшить роботу у сфері молоді та спорту, повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

"Швидкий розвиток Києва вимагає від виконавчої влади переглянути свою роботу і більш раціонально використовувати наявні людські ресурси. Київ - єдиний серед регіонів України, який до ухвалення рішення поєднував реалізацію державної політики в освіті та науці, у молодіжній сфері, сферах фізичної культури і спорту, національно-патріотичного виховання. Такий стан справ суттєво гальмував реалізацію міських і державних програм", - повідомила ініціатор проекту Г.Старостенко.

За її словами, єдиний департамент до реформування відчував суттєві функціональні перевантаження, адже в Києві - 4327 спортивних об'єктів, що потребують обліку, експертиз, інспекцій тощо. При цьому збільшилася кількість підлеглих ДЮСШ на 34 заклади і до 1 тис. зросла кількість масових і спортивних заходів.

"Міністерство молоді та спорту неодноразово порушувало питання створення профільного департаменту. Адже це рішення дає змогу спростити роботу всієї системи і раціонально сформувати структури управління, а отже - значно скоротити час на виконання доручень", - зазначила Г.Старостенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Блінкен вважає лише питанням часу використання заморожених активів РФ для України

Діти не повинні гинути від авіаударів у сучасній Європі, ми маємо захистити їх надійним повітряним щитом - Кулеба

В ООН відреагували на ракетний удар РФ по Дніпру: Ці атаки є прикладом зневаги до людського життя і заслуговують на осуд

У Львові викрили лікарку, яка за гроші встановлювала інвалідність військовозобов'язаним - ДБР

Жителя Миколаївщини, який шпигував для ворога за Силами оборони, засуджено до 15 років в'язниці

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА