10:52 07.06.2017

АМПУ проведе днопоглиблення підхідного каналу Чорноморського порту до кінця 2017 р.

2 хв читати
АМПУ проведе днопоглиблення підхідного каналу Чорноморського порту до кінця 2017 р.

Адміністрація морських портів України (АМПУ) проведе реконструкцію підхідного каналу Чорноморського морського порту (Одеська обл.) до позначки 16 м.

Відповідно до прес-релізу АМПУ, роботи будуть виконані в 2017 році, їхня оцінна вартість становить 115,2 млн грн (з ПДВ). Наразі завершується підготовка тендерної документації. Підрядника буде визначено у рамках тендерної процедури в системі електронних закупівель ProZorro.

"Днопоглиблення залишається для АМПУ головним питанням порядку денного. Адміністрація вже підписала контракти про гідротехнічні роботи в "Южному", почала днопоглиблення в Миколаєві, і тепер готова стартувати і в Чорноморську. Це необхідно і актуально з огляду на зростання потужностей з перевалки та зберігання вантажів, зокрема зерна і олії в Чорноморському порту ", - прокоментував глава АМПУ Райвіс Вецкаганс.

Крім того, в 2017 році АМПУ планує дати старт ще одному днопоглиблювальному проекту в Чорноморську. До кінця четвертого кварталу поточного року буде виконано перша черга проекту реконструкції акваторії 1-го ковша Сухого лиману до 15 м.

Техніко-економічне обґрунтування за проектом реконструкції акваторії 1-го ковша Сухого лиману з днопоглибленням до 15 м схвалено розпорядженням КМУ від 19 жовтня 2016 року. Проект перебуває на узгодженні в ДП "Укрдержбудекпертиза".

Раніше АМПУ підписала меморандуми про співпрацю з портовим оператором "Рісо" і агрохолдингом "Кернел" для збільшення обсягу вантажопотоку в морському порту "Чорноморськ" з одночасним збільшенням рівня глибин.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА