12:56 12.06.2017

До кінця тижня збережеться прохолодна та дощова погода

2 хв читати
До кінця тижня збережеться прохолодна та дощова погода

У другій половині поточного тижня в Україні збережеться прохолодна погода, у багатьох областях очікуються короткочасні дощі, прогнозують в Укргідрометцентрі.

При цьому в четвер, 15 червня, опади будуть лише на півночі та сході країни. "15 червня тільки на сході та в північних областях місцями невеликі короткочасні дощі, на решті території - без опадів. Температура вночі 9-14°, удень - 17-22°. У південній частині вночі 12-17°, удень 21-26°", - розповіла агентству "Інтерфакс-Україна" в понеділок начальник відділу метеорологічних прогнозів Укргідрометцентру Людмила Савченко.

За її словами, в п'ятницю, 16 червня, вдень на крайньому заході, а в суботу, 17 червня, в західних, Вінницькій, удень - в Одеській та Житомирській областях очікуються короткочасні дощі та грози. На решті території - без опадів. "Температура вночі 7-13°, у південній частині, а 16 червня у більшості областей - 10-16 тепла. Денна температура - 20-26°, 17 червня на заході країни 16-22°", - розповіла начальник відділу метеопрогнозів.

В Укргідрометцентрі також прогнозують дощі у більшості регіонів України і на неділю, 18 червня. "Температура суттєво не зміниться", - додала Л.Савченко.

Як повідомлялося, у вівторок, 13 червня, в Україні пошириться прохолодніша повітряна маса із Західної Європи, витісняючи тепло на південь країни. У більшості регіонів очікуються короткочасні дощі, місцями з грозами. В середу, 14 червня, невеликий короткочасний дощ пройде лише на півночі країни, але температура повітря продовжить зниження.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА