13:14 13.06.2017

За фактом займання на шахті "Новодонецька" порушено справу

1 хв читати
За фактом займання на шахті "Новодонецька" порушено справу

За фактом займання метано-повітряної суміші на шахті "Новодонецька" ДТЕК "Добропіллявугілля", в результаті чого чотири гірники мають опіки, розпочато кримінальне провадження за статтею "Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою".

"Костянтинівська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за ч.1 ст.272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України", - повідомила прес-служба прокуратури Донецької області у вівторок.

Раніше повідомлялося, що в ніч на 13 червня на шахті "Новодонецька" ДТЕК "Добропіллявугілля", на глибині 580 м стався спалах метано-повітряної суміші. Під час займання під землею було 29 гірників, 4 з яких отримали опікові поранення першого та другого ступеня і були терміново направлені на кареті швидкої допомоги в опіковий центр Краматорська для надання медичної допомоги.

Всі особи, які перебували на робочому місці під землею, евакуйовані. Робота лави, де сталося займання, припинена.

За цим фактом відомості про кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідство триває.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА