19:07 19.06.2017

Двох військових поранено в зоні АТО в понеділок

2 хв читати
Двох військових поранено в зоні АТО в понеділок

Двоє українських військовослужбовців поранені від початку доби понеділка в зоні проведення антитерористичної операції внаслідок обстрілів з боку незаконних збройних формувань, повідомляє прес-центр штабу АТО у своєму зведенні станом на 18:00.

"Підрозділи російсько-терористичних військ продовжують вести вогонь по позиціях Збройних України уздовж усієї лінії зіткнення. Від початку доби бойовики 21 раз обстріляли українських захисників... У результаті бойових дій двоє військовослужбовців ЗСУ сьогодні поранено", - повідомляється в зведенні, опублікованій на сторінці прес-центру в соцмережі Facebook.

Заборонені мінськими домовленостями системи озброєння бойовики застосовували в понеділок двічі.

На приморському (маріупольському) напрямку з 82-мм мінометів були обстріляні укріплення сил АТО у Павлополі, з гранатометів різних модифікацій, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - опорні пункти у Широкиному, Водяному, Талаківці й Березовому.

На донецькому напрямку з великокаліберних кулеметів і гранатометів були обстріляні підрозділи сил АТО в південних передмістях Авдіївки. Обстріл позицій сил АТО в районі смт Новолуганського Бахмутського району на Світлодарській дузі здійснювався зі станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

На луганському напрямку бойовики відкрили вогонь з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї поблизу смт Станиця Луганська, з гранатометів - по опорних пунктах у с. Новозванівки Попаснянського району. В районі Бахмутської траси бойовики обстрілювали укріплення в районі с. Кримського Новоайдарського району з 120-мм і 82-мм мінометів і піхотного озброєння.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА