16:20 20.06.2017

До Львова вирушить робоча група для організації допомоги із вирішення ситуації зі сміттям

1 хв читати
До Львова вирушить робоча група для організації допомоги із вирішення ситуації зі сміттям

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявляє, що 21 червня до Львова вирушить робоча група на чолі з віце-прем'єр-міністром - міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадієм Зубком для організації допомоги у ситуації з утилізацією твердих побутових відходів у місті.

"Завтра я направляю туди (до Львова - ІФ) віце-прем'єр-міністра з питань регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка, який очолить комісію Мінекології та ДСНС", - сказав В.Гройсман на брифінгу в Київській області у вівторок.

Прем'єр зазначив, що завданням тих, кого направлять до Львова, є допомога місцевій владі в організації вивезення відходів.

"Завтра до Львова виїжджає група на чолі з віце-прем'єр-міністром Зубком, ДСНС, Мінекології. Будемо допомагати спільно з обласною державною адміністрацією, главою обладміністрації, будемо допомагати вичищати Львів від сміття. Таке завдання я поставив робочій групі, яка завтра розпочне роботу у Львові ", - сказав В.Гройсман.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА