18:35 24.06.2017

Протягом дня бойовики 6 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ

2 хв читати
Протягом дня бойовики 6 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ

Незаконні збройні формування з початку доби в суботу здійснили 6 обстрілів позицій сил антитерористичної операції, внаслідок чого двоє українських військовослужбовців загинули, двоє отримали поранення, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Не дивлячись на досягнуті днями домовленості про дотримання перемир'я з сьогоднішнього дня, 24 червня, російсько-терористичні бандформування все ж не змогли в повному обсязі виконати взяті на себе зобов'язання. З початку доби бойовики 6 разів відкривали вогонь по підрозділах сил АТО. Втім, такі порушення зафіксовані тільки на донецькому і луганському напрямках. на приморському напрямку окупанти зброї сьогодні не застосовували. Переважно бандити здійснювали обстріли ще до 8.00 ранку ", - йдеться в повідомленні прес-центру на стор Аніція в Фейсбуці в суботу ввечері (за станом на 18.00). В результаті обстрілу, двоє українських військовослужбовців загинули, один отримав поранення. Ще один боєць сил АТО отримав бойові травми.

На донецькому напрямку бойовики двічі обстрілювали позиції ВС України. Вночі бойовики обстріляли один з українських опорних пунктів в південному передмісті Авдіївки зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів. З такого ж озброєння, а також з протитанкових гранатометів, НВФ на світанку вели вогонь по оборонним укріпленням сил АТО поблизу Верхньоторецька.

На луганському напрямку незаконні збройні формування ще на початку доби здійснили обстріл невисокою щільності позицій ВСУ в районі Катеринівки із заборонених мінських угодами мінометами калібру 120-мм. Також вночі і вже на початку другої половини дня противник двічі з автоматичних станкових гранатометів обстріляв українських воїнів, які тримають оборону в районі Кримського. Крім того, також вранці бойовики зі стрілецької зброї били по українським укріплень неподалік Троїцького.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстрілюють Херсон із лівого берега

Україні потрібно більше снарядів і ППО - Умєров у розмові з главою Пентагону

У Білому домі вважають за необхідне розгляд питання про допомогу Ізраїлю та Україні в Палаті представників цього тижня

Стефанчук: Україна розраховує, що завдяки мандату комісара Ради Європи будуть захищені права українців, які постраждали внаслідок російської агресії

РНБО розгляне загрози безпеці у зв'язку з роботою онлайн-казино - Зеленський

Україна запросить скликання засідання Ради "Україна - НАТО" щодо захисту неба та постачання озброєння - Зеленський

Українська авіація завдала ударів по п’яти районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали двох ракетних і 43 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу відбулося 50 бойових зіткнень

ПАРЄ закликала використати заморожені активи РФ для відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА