09:13 25.06.2017

Поновлення поставок гарячої води в будинки киян почнеться з 26 червня

2 хв читати
Поновлення поставок гарячої води в будинки киян почнеться з 26 червня

У Києві почали відновлення газопостачання на ТЕЦ № 6, яка забезпечує гарячим водопостачанням житлові масиви Троєщина, частини Оболоні і Подолу, повідомили в Київській міській державній адміністрації.

"Укртрансгаз" зняв обмеження на транспортування газу для ТЕЦ-6, які були введені раніше через несплату за послуги транспортування газу. Очікується, що розгортання технологічних процесів займе 2-3 доби, а поставка гарячої води відбудеться з понеділка, 26 червня", - йдеться в повідомленні на сайті КМДА в суботу.

У мерії дякують учасникам переговорних процесів щодо досягнення конструктивного прогресу у вирішенні проблеми. Між дочірнім підприємством НАК "Нафтогаз" "Укртрансгаз" і ПАТ "Київенерго" досягнуто домовленостей щодо питання погашення заборгованості за транспортування природного газу. "Київенерго" за рахунок отриманих кредитних коштів від ДП "Енергоринок" почало оплату боргу: підприємство здійснило першу оплату боргу за транспортування природного газу в розмірі 20 млн грн. Залишок боргу, 41 млн грн, ПАТ "Київенерго" взяло на себе зобов'язання погасити відповідно до графіка.

"Місто гарантує забезпечення контролю за виконанням з боку ПАТ "Київенерго" взятих зобов'язань", - повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

Він звернув увагу, що відновлення постачання гарячої води в будинки киян почнеться з 26 червня.

"Припинення роботи ТЕЦ несе в собі ряд глобальних ризиків для нормальної життєдіяльності міста, надання належної якості послуг людям. Місто дякує за те, що ці обставини були враховані в процесі вирішення проблеми, сподіваємося, що надалі вдасться уникнути таких ситуацій", - резюмував він .

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА