14:40 07.07.2017

Онлайн-сервіс для рекламодавців зі списком піратських ресурсів розпочав роботу в Україні

2 хв читати
Онлайн-сервіс для рекламодавців зі списком піратських ресурсів розпочав роботу в Україні

Українська антипіратська асоціація (УАП) і ініціатива "Чисте небо" створили сервіс http://blacklists.org.ua, щоб допомогти компаніям щомісяця отримувати актуальну інформацію про ресурси, які порушують права інтелектуальної власності.

Відповідно до їхнього прес-релізу, завдяки сервісу рекламодавці зможуть щомісячно отримувати на електронну пошту актуальну інформацію щодо ресурсів, які є порушниками прав інтелектуальної власності, та убезпечити свою компанію від репутаційних, фінансових та інших ризиків.

Моніторинг розміщення реклами на піратських ресурсах, який робить УАПА - це принтскрин сторінок сайтів-порушників з розміщеною на них рекламою різних брендів з фіксацією часу. Інформація оновлюється раз на місяць.

"Сервіс для рекламодавців - великий крок на шляху до цивілізованої взаємодії гравців ринку різної спрямованості бізнесу. Правовласники готові надавати інформацію про ресурсаи, які порушують їхні права інтелектуальної власності. Рекламодавцям, у свою чергу, слід звертати увагу на таку інформацію з перших вуст і стояти на сторожі своїх брендів і репутації"- говорить представник ініціативи " Чисте небо "Катерина Федорова.

Організатори сервісу планують розширювати перелік правовласників, які беруть участь у формуванні списку.

"Ми вважаємо, що новий сервіс, який пропонується для рекламодавців - це важливий крок, спрямований проти інтернет-піратства, проти незаконного використання чужих творів для заробітку на рекламі відомих брендів Сподіваємося, що цю ініціативу підтримає суспільство, до неї приєднаються інші правовласники. і сервіс буде корисним і дієвим інструментом у роботі рекламного бізнесу"- зазначив голова УАПА Володимир Ілінг.

УАПА - громадська організація, основною метою якої є задоволення законних соціальних, економічних, творчих та інших спільних інтересів своїх членів, сприяння захисту авторського права і суміжних прав членів асоціації і створення умов для посилення в Україні охорони прав на інтелектуальну власність, а саме: аудіовізуальних та інших творів.

Ініціатива "Чисте небо" створена в 2013 році для розвитку в Уанеті легального аудіо-візуального продукту і боротьби з сайтами, які поширюють в мережі контент з порушенням права інтелектуальної власності. Її засновниками стали чотири найбільші медіа групи Україна - "1+1 Медіа", "StarLightMedia", "Медіа Група Україна" та "Inter Media Group".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

Байден: Буквально в найближчі кілька годин ми почнемо відправляти в Україну військову допомогу

США оголосили про новий пакет військової допомоги для України на $1 млрд

Міноборони України опублікувало основні новації в законі про мобілізацію, який набуде чинності 18 травня

Байден підписав закон про надання допомоги Україні

ВР має намір удосконалити законодавство про звернення

Лондон та Берлін мають намір співпрацювати для виробництва відновлюваної енергії у Північному морі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА